dinsdag 7 oktober 2008

een derde?

Gaan wij voor een derde of niet? Dat is toch wel een vraag die ons hier lang beziggehouden heeft. Wij zijn dus niet zo een koppel dat zegt 'kom nu komt er een derde' of 'we houden het zeker maar bij 2'.

Eerst was er even de overweging om voor adoptie te gaan, maar al gauw begonnen mijn eigen hormonen te wringen die zeiden 'ik wil graag nog een keertje zwanger zijn, een keertje bevallen, een keer zo'n klein boeleke zien opgroeien'. Daar hebben we toen al heel veel over gepraat, maar uiteindelijk kwamen we dan toch tot de beslissing dat we nog voor een eigen boeleke zouden gaan. Dat zou natuurlijk niet voor meteen zijn, want in combinatie met die verbouwingen, en het wonen op ons appartementje zagen we dat toch niet zitten.

Maar toen begon ventje toch wel te twijfelen, of het niet mooi zou zijn om het bij onze 2 dochters te houden. Zij doen al lekker druk genoeg, en houden ons ook wel genoeg bezig, en ja, het is bij momenten vermoeiend.

En daar stonden we dan, houden we het dan maar bij 2, of komt er toch nog een derde bij? We hebben er veel (heel veel) over gebabbeld, en bij momenten leek het of we er echt niet zouden uitkomen.

Maar gelukkig konden we er steeds op een volwassen manier over praten, en zo zijn we er -uiteindelijk- toch uit geraakt.

Hoe dikwijls heb ik dit niet al willen bloggen, wat uiteindelijk onze beslissing was, maar sommige dingen gooi ik nu toch niet zomaar op het WereldWijde Web.;)

Maar nu mag ik het eindelijk van de daken schreeuwen: wij verwachten ons derde kindje rond 15 mei 2009! (meer uitleg volgt uiteraard nog)

4 opmerkingen:

inge zei

WOW!!!! Een dikke proficiat!!!! En nu moest je eens weten hoe groen ik zie ;o). Ik wil doodgraag nog een derde, maar ventje wil (voorlopig) nog niet mee...
Met het ASS verhaal van Fran in het achterhoofd is dat natuurlijk niet zo simpel allemaal...

Geniet er van, hopelijk niet te veel kwaaltjes?

Lena zei

jihaaa, een dikke proficiat ;-)

Katja (en Yane) zei

Joepie!!!!!!!
Van harte proficiat... Hopelijk niet te veel last van de zwangerschap.

Geniet er maar van....

Maai&Co zei

Fantastisch!! Proficiat!!
Heb het al eens bij een andere blog gepost: wij zijn er ook nog niet uit! Jouw argumenten zijn zo herkenbaar! Momenteel zeg ik: "ik denk dat ik nog een derde wil, maar niet nu! En wie weet, misschien blijft het bij 2..." Dus, er is nog niets beslist :-)
Geniet van jouw derde wondertje!!