maandag 22 september 2008

kleuterturnen

Na het fiasco van vorige keer gingen we zaterdag nog eens een poging wagen om Amelietje mee te laten doen bij het kleuterturnen.
En we waren weer fantastisch met onze voorbereiding...Vrijdagavond laat thuisgekomen van ons vakantietje, en het turnen was ons natuurlijk volledig ontgaan. Dat eurootje fladderde zaterdagmorgen pas naar beneden, een uur ongeveer voor het turnen begon.

Dus een korte maar krachtige voorbereiding. Ze zei dat ze het zag zitten om te gaan turnen, deed flink haar joggingske aan, en stak een flesje water en haar turnslofjes in haar prinsessentasje.

In de sporthal deed ze, nog steeds zeer flink, haar slofkes aan en dan ging ze meteen en zonder grommelen braaf bij de andere kindjes in de rij staan.

Ze wuifde nog eens en zei toen 'ga maar terug naar papa, mama'. Tja, ik had stiekem nog wat willen gluren, maar nu ze zo goed de overgang maakte, ben ik maar vertrokken.

Ik ben dan wel wat vroeger teruggekeerd, zodat het stiekem gluren toch nog even mogelijk werd, en ze deed fantastisch goed mee. Na de les was ze heel enthousiast en ze ging zeker volgende week terug.

Of wat een beetje voorbereiding toch kan doen...

3 opmerkingen:

Tibe zei

Leuk he Amelie zo turnen! Bij ons is het MUKI turnen dat wil zeggen dat je je mama miet mag terugsturen naar papa!
Later doen we mee aan de Olympische spelen he!

tibe

anneke zei

Jeuj, bravo Amelie

ik denk dat dat geweldig is om die kleintjes zo te zien turnen :)

fozke zei

tis redelijk superschattig :D