donderdag 11 september 2008

verlof!

Ventje heeft 2 weken verlof (langer als ik dacht :o)!
Vandaag was zijn eerste dagje en we hebben het meteen goed ingezet. Het weer werkte vandaag nog goed mee, dus dat was al erg leuk meegenomen. Eerst hebben we Amelietje met de fiets naar school gebracht en daarna hebben we gebrainstormd over wat we allemaal moesten meenemen op vakantie (jawel we gaan nog een weekje naar de Ardennen).

Toen zijn we naar Hasselt getrokken, want we wilden ons degelijke wandelschoenen aanschaffen. En die vonden we in AS Adventure. Pauline amuseerde zich ondertussen heel zoet en haalde zelfs niks overhoop (de schat).

Nadat ik even een WC'tje ging bezoeken, bleef ventje buiten wachten en liep hij toch wel de mama van mijn metekindje en een vriendin tegen 't lijf. Tja, dat vroeg er gewoon om, om zalig met z'n allen op een terrasje te gaan zitten, en een croqske binnen te werken.

Daarna zijn we nog doorgereden naar de bib, voor wat literatuur mee te kunnen nemen op vakantie. En dan was het alweer dringend tijd om Amelie gaan te halen.

Om nog even van het prachtige weer te genieten, zijn we nog doorgereden voor een ijsje te eten (voor mij en de meisjes de 2e keer deze week :o, tja wat wil je met zo'n weer ;)) Daar nog wat gezellig gespeeld, nog een andere vriendin tegen het lijf gelopen, en dan was het alweer tijd om naar huis te gaan.

Dat eerste vakantiedagje was dus al heel erg zalig. *glunder*

Geen opmerkingen: