zondag 7 september 2008

ons weekendje

Ons weekendje zat weer goed vol.
Zaterdagmorgen was het opendeur in de turnclub, waar ik Amelie wil (wou?) laten starten met kleuterturnen. Ik had het papiertje natuurlijk niet tegoei bekeken, en was ervan uitgegaan dat we gewoon wat info gingen krijgen, maar ze mochten al eens mee proberen. En daar was ons Amelie niet op voorbereid. En als ze niet goed voorbereid is...tja dan kan ze daar heel moeilijk mee om (hebben alle kindjes van die leeftijd dat, of is Amelie daar wat extremer in? Ik maak me daar soms toch wat zorgen over...)

Ze was dus niet voorbereid, omdat ik het niet goed begrepen had...En juffer wilde niet mee turnen. Met een luid gebrul werd ze meegenomen, om zich terug uit de armen te wringen van de turnjuf om dan met heel veel drama terug naar mij te lopen...
Nog een tweede poging, maar ook die liep fout af.

Tja tot zover de kennismaking, we konden haar niet dwingen, want dan zou ze vanaf dan turnen linken aan slecht dingen, en ze doet het net zo graag.
Volgende keer bereid ik ze er dus op voor, en we zullen zien hoe het dan verloopt. Als ze echt niet wilt, ga ik ze niet verplichten, maar ik weet hoe fijn ze het vond op turnkamp...En anders is het voor volgend schooljaar he.

Daarna mochten de meisjes bij oma en opa gaan spelen, want wij zijn onze keuken gaan bestellen! Even uitgerekend wanneer ze ongeveer zou mogen komen (de plakker haalt ons schema hopeloos door elkaar...) en het zal dus toch pas voor eind november zijn. Ik begin meer en meer te vrezen dat we eind dit jaar nog steeds boven zullen wonen *diepe zucht*

Zondagvoormiddag was het toch wel eens nodig om het huis terug wat op te ruimen en te poetsen (wat je al niet doet, als er 's avonds een babysit komt :o), dus trok Werner met de meisjes op uitstap, zodat mama wat in het huis kon doen.

Namiddag stond er een gezellig familiefeestje op het programma en 's avonds gingen we nog naar de drive-in movie. En zo vliegt een weekendje om natuurlijk...

1 opmerking:

inge zei

Jullie huisje ziet er (langs buiten thans) toch al prachtig uit. Plakkers, tsss. Dat zijn de meest vervelende werkmannen. Wij hebben er al van 3 verschillende firma's over de vloer gehad. Telkens niks dan miserie. Ofwel komen ze niet opdagen op de afgesproken dag.

Nog even doorbijten ;o)