zondag 7 september 2008

papa thuis, wij weg

Ventje heeft al een hele tijd een vervelende hoest. Dus ventje besloot vrijdagochtend toch maar eerst eens langs de dokter te passeren, om dan door te rijden naar het werk. Dokter besliste echter ventje naar het ziekenhuis te sturen, voor nen hele hoop tests om te zien waar die vieze hoest vandaan kwam. Wat een half uurtje zou duren, duurde dus een hele voormiddag. Gelukkig is er niks ergs aan de hand, hij heeft een onsteking op de luchtwegen, en heeft een pufferke meegekregen.

Ventje ging dan van thuis uit werken, omdat hij het te laat vond nog naar Mechelen te vertrekken. Omdat we momenteel een klein beetje krap zitten, kan hij zich dus niet afzonderen en komen de kinderen wel eens langs om een tik op zijne computer te geven.

Dus mama was zo sympathiek om het huis uit te gaan met de meisjes, zodat ventje kon doorwerken. Amelie van school gaan uithalen, en wegens slecht weer, doorgereden naar Molenheide om te gaan zwemmen. Gelukkig was Katrien ook paraat om ons te vergezellen.

Ze zwemmen graag, die meiden van me. Alleen...Pauline liefst in het peuterbadje en Amelie in het diepere badje. En ik kan me nog net niet in 2en splitsen (als iemand tips heeft?). Dus dan maar eerst peuterbadje, dan diep badje, terug peuterbadje en diep badje, en toen wilden de meiden echt wel opsplitsen. Maar het was te doen, al moest ik natuurlijk heel alert zijn.

En na een uurtje besliste Pauline weer richting douche te vertekken (gelukkig wilde Amelie volgen) en zo zat ons zwemavontuurtje er weer op, en konden we de papa terug gaan lastigvallen :p

Geen opmerkingen: