donderdag 4 januari 2007

bôt

Zit Amelietje zalig te schommelen op haar hobbelpaardje, als ze doodserieus 'bôt' zegt. Ze kijkt Werner en mij doordringend aan. We weten niet meteen wat ze bedoelt. Ze herhaalt het weer, 'bôt bôt'. Daarbij friemelt ze aan haar pampertje. Mijn eurootje fladdert langzaamaan naar beneden en ik vraag of ze pipi moet doen. Ze staat meteen recht, neemt nog snel een boek mee en vertrekt naar de WC. Ik help haar mee op het potje, en jawel, ze doet een plasje!!! Het is niet de eerste keer dat ze dit doet, maar wel de eerste keer dat ze zelf aangaf dat ze moest plassen! Ik heb haar ongeveer 100 knuffels ;) gegeven, en ook de papa heeft haar uitgebreid gefeliciteerd. En ik kon het niet laten, maar ik heb zeker nog een half uur zitten glunderen van pure trots. Wat wordt ze groot, onze kleine meid...*smelt* Ze is zo'n lieverdje, he.

Natuurlijk is Pauline ook een reuzegrote schat. Als je een speelgoedje (of eender wat) voor haar houdt, grijpt ze met 100 % concentratie en een beetje in slow-motion naar het spulletje, om het dan meteen naar haar mondje te brengen. Ik zou haar 100 speelgoedjes per uur willen geven, gewoon al om het supersnoezige snuitje te zien dat ze trekt als ze naar het speeltje grijpt. Nogmaals *smelt*.

Ik zie ze toch zo graag, die 2 meisjes van me.

3 opmerkingen:

Babs zei

Wat geweldig Amelie!! Zeg maar lekker veel 'bôt', dan hoef je snel geen pamper meer aan te doen! Ze wordt echt groot, die grote dochter van je, Sofie!

En ik kan me Paulines gezichtje al helemaal voorstellen...

Dubbele *smelt* in jouw plaats...

Babs

Anneliefje zei

Wauw Amelie, super!!

bioMam zei

wauw wat een snelle dochter(s) heb je !
Knap hoor Amélie: flink gedaan al. (Onze R is daar helemaal nog niet mee bezig :lol: )
Pauline is ook zo'n dotje hè.