zaterdag 20 januari 2007

Janbibejan: een avondje vol speelgoed.

Het doelpubliek in ons groepje (de kids dus ;)) zijn allemaal ukkepukkies onder de 3,5 jaar (of net 3,5 geworden, vooraleer ik enkele kleuters op hun teentjes trap :D), sommigen zijn zelfs nog in de maak, dus zo kon Anne zich vooral richten op het jonge publiekje, en kon ze daar vooral op ingaan. Dat vond ik persoonlijk erg leuk, zo kwamen die speelgoedjes net aan bod waar onze kinderen iets aan hadden. Natuurlijk maakt dat de keuze moeilijker, want na elke uitleg, dacht ik dat dat echt wel iets was voor Ake en Pke, maar daarna kwam er nog iets interessanter aan bod...kiezen, niet mijn beste kant.

Anne heeft dat erg goed gedaan, en het was een gezellige demonstratie. Ze toont heel wat leuke speelgoedjes, en legt ook duidelijk de gezelschapsspelletjes uit. Ze is erg creatief in 'spelen met kinderen'. Eigenlijk hadden we een notitieboekje moeten meebrengen om al die leuke ideeën neer te pennen voor uren speelplezier met the kids. Maar nu kan het speelgoed natuurlijk ook al helpen ;)

Na de demonstratie begon de loodzware opdracht: kiezen! Maar wonder boven wonder, van alles dat ik aangeduid heb, ben ik er in geslaagd om een selectie te maken. Natuurlijk was ik weer als laatste klaar (elke keer opnieuw...volgende keer bereid ik me op voorhand voor :D)
De aanwezige dames hadden voor voldoende gekocht, zodat ik nog voor een bedrag extra mocht kiezen (oh nee, weer kiezen, weer een half uur verder) en Veerle heeft ook een nieuwe party geboekt. 20 april mag ik dus weer een avondje tussen speelgoed gaan vertoeven!

Na de demonstratie, is het eigenlijk nog een erg gezellige babbel geworden. Anne had heel wat werk met alles terug bijeen te sprokkelen (ze heeft echt heel veel speelgoed mee dat je dus kan bekijken), en ik heb haar wat geholpen met alles naar de auto te brengen (zwaar, zwaar, zwaar...). Ondertussen kwam Werner ook weer aangereden, en zag hij het nog wel even zitten om bij de overblijvers te komen zitten (hij heeft nog net Anne kunnen uitwuiven). De 2 plakkers van dienst waren Diane en Diane (nee je leest niet dubbel ;) ), en de zoemknoop (maar deze krijgt een eigen verhaal). Toen het onderwerp op de één of andere manier over bevallingen ging, werd Werner plots moe, en ging hij richting beddenbak.
Het was half 2, toen we plots de klok in het oog kregen, en zijn de Diannekes naar huis vertrokken, en kon ik Werner nog even gaan ambeteren met mijn tetterbui! Maar veel gehoor heb ik niet meer gekregen!

Het was trouwens voor de deur een bijeenkomst van berlingo's en varianten. Maar liefst 4 van die modelletjes naast elkaar. Had ik dat geweten, had ik de mijne niet in de garage gestoten, dan waren het er 5 geweest...

Kortom, een erg gezellige avond. Ik heb ervan genoten!

3 opmerkingen:

Babs zei

Jij bent niet de enige die ervan genoten heeft. Ik vond het ook een plezante avond. 'k Heb weer es nieuwe mensen leren kennen en het was inderdaad een gezellig 'tettermiekesgroepje'...

Tucana, zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Tucana, zei

Janbibejan is zalig speelgoed!
Hier hebben we in maart ook weer een avond...
geen zin om te komen? :P