zaterdag 13 januari 2007

Kastje open, kastje toe

Grrr, Amelie heeft het de laatste tijd weer erg zitten. Ze zit weer heel de tijd in de kasten te snuffelen. De kasten in de keuken kreeg ze lang niet open, omdat die met een magneet toegingen, maar ondertussen is juffer sterk genoeg om ze open te krijgen. En zit ze dus constant in de kasten, en alles uit te laden. Wat nog vervelender is, is dat ze ook de frigo opendoet. Deze morgen was ik op haar kamer wat kleertjes aan het wegleggen die weer maar te klein waren, en toen ik terugkeerde, had ze weer 2 potjes yoghurt opengetrokken, 4 schijfjes salami uitgehaald, en met de kaas zitten spelen. Daarna kwam ze ook nog met melk aandraven.
Ze weet ondertussen al goed dat het niet mag, maar als ik mijn rug keer, zit ze er weer in. Dus bibi hier namiddag naar de winkel, en ik ben een hekje gaan halen. Het spijt me, kleine meid, maar de keuken wordt verboden terrein voor jou als ik niet in de buurt ben. Zou ik me al moeten voorbereiden op een boze bui?

3 opmerkingen:

Tucana, zei

wij hebben gelukkig een deur die toe kan :P

Anoniem zei

De peutertjes en kleutertjes ... hier zijn ze allemaal gelijk in... dingen die niet mogen zijn het leukst..... Dit is voor elke mama heel herkenbaar. Ik heb ooit een groene keuken met rode kasten gehad toen ik eventjes weg was terwijl Abigail heel braaf aan het schilderen was......
Groetjes,

Angelique
http://www.vierbruineogen.skynetblogs.be

Nientje, zei

heel herkenbaar...als het hier soms plots TE stil is dan is ze meestal wel iets aan het uitsteken...
Ze mag van mij ook altijd de patatjes aangeven die ik dan schil.
Wanneer ik dan even niet kijk is ze er weg mee, en smijt ze hem de vuilbak in...
Tzijn kastaars he soms...soms kan het ook wel best grappig zijn