vrijdag 29 februari 2008

'ik wil altijd meer'

Pauline heeft een reuzeschrik dat we haar gaan uithongeren, denk ik. Je zou toch denken, hoe komt ze erbij? Ok als we ze nu af en toe eens een dagje geen eten gaven, maar ze krijgt altijd braaf eten, en nog wel meerdere keren op een dag ;).

Gisteren had ze enkele nicnacjes als tussendoortje gekregen. 5 om precies te zijn. In een kommetje. Daar doet ze ongeveer een uur over, nvdr. 2 eerste lekker opgesmukkeld. Daarna haalt ze de andere 3 er tegelijkertijd uit. En komt ze tot de ontdekking dat er geen koekjes meer in het kommetje zitten.

Luid gebrul

KOEKJEEEEEEEUUUUUUUUUUUUUUH
KOEKJEEEEEEEUUUUUUUUUUUUUUH

Het kind heeft nota bene nog 3 koekjes vast, waar ze nog zo'n 3 kwartier mee toekomt. Maar nee, ze wil altijd meer! Maar na mijn portie negeren, is ze toch braafjes verder beginnen eten.

Deze morgen ook weer!
Ze krijgt een lekkere boterham met choco, maar na 1 hap wordt ze al ongerust dat ze geen 2e boke meer krijgt. 'jocccccccooooooooooooooooo' (maal 800)
Mama heeft volhard en ze heeft toch eerst haar eerste boke opgegeten vooraleer ze boke nummer 2 kreeg.

Ik moet zeggen, t is de ultieme test voor mijn ochtendhumeur. Misschien nog een ideetje voor een TV-programma. Na de ultieme-relatietest nu ook de ultieme-ochtendhumeurtest. Wie het 2 maanden elk ontbijt hier uithoudt, zonder zijn geduld te verliezen, krijgt 5000 euro! (met sponsoring van VT4 weliswaar)

2 opmerkingen:

Lieze zei

Ik doe al niet mee, ik zou mijn geduld waarschijnlijk vlug verliezen. Zeker 's morgens vroeg. Chapeau!

inge zei

Ohhh, dit kennen we! Fran begint 's morgens vanaf de moment dat ze haar ogen open doet (vaak tussen 4 en 5 u) "ik heb honger,ik wil eten, mama, sta eens op, ik wil naar beneden, ik heb honger!!!! mamaaaa! ik wil eten mama, opstaan! ik heb honger!", en dat in ene adem... En dat stopt vaak pas tegen 18u30 als ze haar bed in gaat... En dan te zeggen dat ik ook een ochtendhumeur van hier tot in Tokio heb... Het wordt er jammer genoeg niet beter op.