zondag 3 februari 2008

pipi op het potje!

Pauline vindt sinds kort het potje wel interesant en vraagt al eens om er op te gaan zitten. 'pipi doen' zegt ze dan :D. Tja grote zus nadoen is natuurlijk altijd erg leuk.

Gisterenmorgen had ik ze ook eens op het potje gezet. Zij heeft 's morgens vrij regelmatig een droge pamper, dus 's nachts houdt ze dat eigenlijk blijkbaar al goed op. Natuurlijk deed ze niks op het potje, maar ze zit er gewoon zo graag op!

Deze morgen had ze weer een droge pamper. Werner was haar pamper aan het uitdoen en Pauline riep maar de hele tijd 'pipi doen! pipi doen'. Dus mocht ze weer even een bezoekje aan het potje brengen. En nog geen minuut later lag er een mooi plasje in haar potje! Jeeeeeeeeeeeeei! Je had ze moeten zien glunderen, al snapte ze het vreugdedansje van de mama en papa niet zo goed. Het zal wel een toevalstreffer geweest zijn, en we gaan nog niet echt aan een 'training' beginnen, maar als ouder ben je toch altijd trots met dat eerste plasje he!!

2 opmerkingen:

inge zei

Amai, goed zeg. Ik zou zeggen, gewoon regelmatig op het potje zetten, ze zal zelf wel aangeven of ze er klaar voor is of niet. Lena deed ook vanaf 1,5 regelmatig pipi op het en was op 2 j en 2 m volledig droog.

Katrien zei

Knap hoor! Jij bent een snelle mie precies