woensdag 27 februari 2008

vakantieplannen (2)

De kogel is door de kerk, we hebben beslist waar we op vakantie gaan. Ik moet zeggen dat ik 2 interessante voorstellen heb gekregen na mijn vorige blogje over onze vakantieplannen.

Zo kreeg ik van Katrien het voorstel om samen met haar naar Zuid-Frankrijk te gaan, met intersoc. Zij hadden hun vakantie al geboekt in juni, en wij hadden de plannen om in september te gaan, omdat we de verbouwingen zo lang mogelijk van dichtbij willen volgen. Maar op dat voorstel willen we 1 van de volgende zeker ingaan.

Inge uit het zwitserse landschap nodigde ons uit om gezellig daar onze vakantie gaan door te brengen, wat natuurlijk ook heel aanlokkelijk klonk. Dit voorstel gaan we ook zeker nog eens benutten, maar haar voorstel kwam net te laat, vakantietje was geboekt.

We hebben toch besloten om voor een vakantie dichtbij te gaan. Zuid-Frankrijk en Zwitserland gaan er de volgende jaren ook nog zijn, en we gaan daar zeker nog naartoe gaan. Maar nu gaan we naar...Vielsalm :D. We hebben daar een bungalowke gehuurd via de gezinsbond en het klinkt erg gezellig. Er zijn meeneemmaaltijden voorzien, zodat we toch niet elke dag hoeven te koken. En Werner heeft beloofd om te koken, dus belofte maakt schuld :D. Nu alleen maar hopen dat het weer een beetje meewerkt!

Geen opmerkingen: