maandag 25 februari 2008

terug naar school!

Morgen mag ons Amelietje -eindelijk- terug naar school. Zondag was ze nog wat zwakker, en deze avond was ze ook wel erg moe, maar ze is echt wel beter! Ze heeft het echt nodig om terug haar zinnekes te kunnen verzetten, na zo lang thuis geweest te zijn, dus mag ze morgen terug naar school! Ze is echt content.

Zondagavond werd ze echt wild van ambetantigheid. Toen stelde ik voor om even met haar een wandelingske te gaan maken, in de buggy, alleen wij tweetjes. Alleen al bij het voorstel zag je haar opfleuren en ze heeft dan ook enorm genoten van die wandeling. Deze namiddag ben ik ook met de meisjes naar Bovy geweest, naar de geitjes gaan kijken en even in de speeltuin geweest. Plots voelde ze haar krachten terugkeren en ze was weer de meid zoals we ze kenden. Deze avond wel erg moe (wat tot een enorme driftbui leidde in bad) en was ze erg blij dat ze bedje in kon.

Morgen terug naar school, en ik denk dat het haar goed gaat doen. Misschien een half dagje, we zullen wel zien hoe ze 's middags zich voelt.

1 opmerking:

Lieze zei

Ze hebben daar toch deugd van wanneer ze terug in de gewone routine van het schoolgaan zitten. We merken dit ook bij M.