dinsdag 24 februari 2009

krokusvakantie (1)

Pauline gaat al 3 weken naar 't school (waarvan een halve week afwezig wegens griep) en 't is alweer vakantie. Amelie vraagt elke morgen opnieuw of ze het klasje al terug 'open' is, en Pauline volgt gewoon het ritme dat haar aangeboden wordt.

De krokusvakantie begon met de thuiskomt van de papa! Beetje oververmoeid, dus papa had vooral zin in rusten. Mama en bompi hebben dan nog maar de tweede kast op de kamer van de meisjes in elkaar gezet, en ja, hun kamer is nu volledig in orde! *jippie*. Maar we zijn natuurlijk weer heel blij dat papa veilig en wel thuis is.

Tot nu verliep de vakantie vrij rustig. Gisteren speelkameraadjes op bezoek en vandaag weer. De voormiddagen heb ik dan benut om het huishouden wat te doen, want vanaf morgen begint ons druk programma.

Op het programma staat carnvavalbal, Dinsey on Ice, binnenspeeltuin, petekindje komt logeren, en als het weer een beetje meezit, carnavalstoet. De volgende dagen zullen dus weer omvliegen.

Verder heb ik ook eens achter 't ventje aangezeten :p, en is hij gisteren zo heel stillekes aan eens een beetje terug in actie geschoten. Ik wil namelijk aan de babykamer beginnen, en vlak daarna de logeer/speelkamer afmaken. En hij heeft de boodschap toch al een beetje begrepen ;-). (de vloeren moeten geschuurd en gevernist worden)

En dan begin ik te zeuren voor den hof in orde te krijgen...:-D

Geen opmerkingen: