donderdag 26 februari 2009

krokusvakantie: carnavalbal

Elke aswoensdag staat het carnvalbal van de gezinsbond op het programma. En ook dit jaar ging ik weer helpen. Deze keer mochten de meisjes mee gaan helpen. Ballonnetjes ronddragen, een beetje rondlopen in de zaal, je kent dat wel. Ging goed, tot Pauline naar het WC moest, en het blijkbaar niet durfde op een grote WC. Dus om de 5 minuten wilde ze terug naar de WC, maar het lukte niet :-(.
Gauw gedaan wat ginder moest gebeuren, en dan maar door richting mimi, waar ze meteen een grote plas in het potje deed. Namiddag moest het potje dus maar mee naar het carnavalbal.

Amelie verkleedde zich -natuurlijk- weer als Assepoester, en Pauline weigerde deze keer echt wel om zich te verkleden. Een maskertje maakte haar nog voor 2 minuten gelukkig, maar dat had allang weer afgedaan toen we aan de zaal terug aankwamen.

Zo'n 110 kindjes waren weer van de partij, en ik kan je verzekeren, als animator in die bende, da's best wel vermoeiend. Je eigen kindjes ook nog wat entertainen komt er dan ook nog bij (Pauline was nog heel fel onder de indruk, Amelie begint het toch al een beetje te kennen :-)) Gelukkig was mimi er ook bij, om mijn kindjes wat in 't oog te kunnen houden.

Spelletjes, dansjes, verkiezing van prins en prinses carnaval, karaoke...er stond weer heel veel op het programma. Hoewel het weer superleuk was, moet ik toch ook bekennen dat ik blij was als het gedaan was :o. (en dan mocht ik nog gaan koken...).

2 opmerkingen:

Katja zei

De prinsesjes waren precies talrijk aanwezig. Ze hebben zich zo te zien kostelijk geamuseerd.
De 2 grote zussen...

Sofie zei

Euhm, in wat zijde gij verkleed?

Gij vond het wel leuk hé aan je "totje" te zien :-)