maandag 18 februari 2008

Hè? Er is een stuk van je huis!

Dit smsje kreeg ik namiddag. En het klopt volledig! Ze zijn vandaag de achterbouw komen afbreken. Deze morgen om 7 u kwamen ze de machine al brengen, en om 8 u was het van datte. De garage en de achterbouw kon afgebroken worden.. Met een stralend zonnetje was het toch wel zeer indrukwekkend om te zien! Ook de kinderen hingen heel de voormiddag aan het raam geplakt (al moest Amelie even checken of zij ook kapot gemaakt ging worden, ze was er niet helemaal gerust in. Gelukkig kon ik haar al snel geruststellen!) De achterbouw en de garage liggen volledig plat!

Morgenvroeg om 6 u (help! Hopelijk slapen de kindjes erdoor) komt hij al verderwerken. Dan wordt er voor het huis een put gegraven voor ne waterput in te steken, en vanachter moeten de funderingen nog weggehaald worden en alle afval weggehaald worden (de stenen behouden we, die worden proper gemaakt en hergebruikt voor de nieuwe achterbouw)


















Hiermee zijn dan ook officiëel de verbouwingen van de benedenverdieping begonnen. Het is alvast ons thema voor dit jaar! We gaan er maar eentje op klinken!

8 opmerkingen:

Anoniem zei

ff serieus doorbijten voor het stof de vroege werkuren vd mannen,eventueel vertragingen... maar het loont de moeite zenne!!!
Achteraf gade content zijn!!!

inge zei

Hè? Wie stuurt nu zoiets ;o)?

Ik had vanmorgen ook al gezien dat ze begonnen (ik passeerde rond 8 u of ietsje vroeger) en deze namiddag was het wèg!

Grappig!

De familie B-P zei

En jullie wonen nu achter die ramen opt eerste? ;-)
Het moet idd enorm spannend zijn voor de meisjes!

Anoniem zei

Ferm zenne ! Foz de Bouwer

Nadia2270 zei

Wow, wat een grote werken!! hopelijk loopt het allemaal een beteje vlot hé... Als je eens uit hets tof wegwil met de meisjes, kom je maar eens af...;)

saskia zei

jaaaaaaaaaaa,dat kan al tellen!!!

veel succes!!

Kim zei

Amai Foz zo'n groot stuk dat afgebroken werd!
Veel succes!

Katja (@Yane) zei

Amai, dat zijn al serieuze werken!