zaterdag 28 juni 2008

daag peuterklasje

Amelie haar eerste schooljaar zit er al op! En heel de vrijdag was de mama zo melig als iets, haar peuterklasjes-periode is voorbij, en over 2 maanden zal ze als een echt kleutertje naar het eerste kleuterklasje gaan.

Amelie heeft het super gedaan en ze gaat echt ontzettend graag naar school. Ze zal het kikkerklasje en haar juf missen. Maar ze weet ook al goed naar welke klas ze volgend jaar gaat: naar het bijenklasje (en dit verkondigt ze zo trots!)
De naam van de juf is nog wel wat moeilijker te onthouden, maar daar zal ze tegen dan ook wel snel mee weg zijn (juf Alida).

Als afscheid hadden we 2 glazen potjes voorzien voor theelichtjes in te zitten, versierd met zo serviettentechniek! (ok ik zal eerlijk zijn, én gemaakt door mimi, ik had er wat laat aan gedacht :o) Aan dat potje had ik dan een fotootje van Amelieke gemaakt, en aan de andere kant een heel mooi gedichtje (ook gepikt :o, van Smirnoffke ;)) Juf Elke was er heel erg blij mee!

Maar nu eerst 2 maanden dolle zomerpret! En de eerste 2 dagen is ons dat toch al erg goed gelukt! ;)

En als het schooljaar dan terug begonnen is, kunnen we ook al stilletjes beginnen aftellen naar het eerste schooldagje van kleine zus Pauline. Want zij begint er volgend schooljaar ook al aan, wel pas in februari, maar het zal er snel genoeg zijn! Ik denk dat zij het ook superleuk gaat vinden op school!

Geen opmerkingen: