woensdag 18 juni 2008

terug naar de stofboel

Vanavond komen mijn ouders terug thuis. En dat betekent dat ons weekje vakantie hier dus op zit, en we terug naar ons eigen huisje moeten. Ok ik ben blij dat ons gezinnetje terug volledig zal zijn, maar ik baal toch dat ik terug naar daar moet. Ik zou zo graag niet in die verbouwingen zitten, en al weet ik dat het nu nog maar een paar maand meer doorbijten is, ik heb er gewoon even geen zin in.

Hier kunnen de kindjes fijn in en uit lopen. Tja daar dus niet. Ze kunnen niet eens buiten als ik in huis iets wil doen. En af en toe moet er gekookt en gepoetst worden he.

Altijd dat lawaai. Dat stof. Altijd naar boven klimmen als je thuis komt. Altijd dat gebrek aan ruimte. Te weinig speelruimte voor de kids, waardoor er meer frustraties en ruzie zijn. Enz enz enz...

Ach ja gewoon een baaldagje vandaag...

3 opmerkingen:

Nervous midwife. zei

Nog eventjes doorbijten en binnen een paar maanden zijn jullie dolgelukkig met de extra ruimte waar nu hard voor gewerkt wordt...

con zei

Verbouwingswerken zijn idd stresserend. Wijzelf vonden 't aantal jaren al lastig om een maand in 't stof te zitten (hadden toen vloeren uitgebroken, nieuwe elektriciteit gelegd, behangen en geverfd...). Maar binnen een paar maanden kunnen jullie genieten van de nieuwe afgewerkte kamer. Nog eventjes volhouden ;)

Inge zei

Kom op Fozke, het is voor het goede doel en daarna is de beloning super groot al weet ik dat je daar nu vet mee bent!
Dikke knuffel,
Inge