woensdag 18 maart 2009

31 weken en 5 dagen.

31 weken en 5 dagen ver. Wie ikke? Da kan niet. Dan zou ik over zo'n 8 weken al bevallen, goe gek zeker?

't Kan dus wel. Nondepie, het gaat zo enorm snel. Misschien ventje toch maar overtuigen voor een vierde (oftewel hoe krijg ik hem zo bleek mogelijk?) want 1 van dees begint de waggelperiode (voorlopig weiger ik nog te waggelen!!!) en is de allermooiste periode van het zwanger zijn finito. Voor altijd :-(.

Maar goed. Hier verloopt alles eigenlijk nog steeds goed. Rugpijn als ik poets. Ja dat wel. 's Avonds uitgeput. Ja dat ook. (al zou ik dat ook zijn zonder die zwangerschap, met die 2 kadees van mij ;-)). Billen en benen die naar mijn goesting iets te veel mee uitzetten. (vreetbuien, en liefst met zoveel mogelijk chocolade :o)
's Nachts mijn vaste uitstapje naar 't WC.

Maar voor de rest, pico bello hier. Prima genieten. Af en toe een schopje richting blaas, waar door ik net op tijd op 't WC geraak. Buik zit zo af en toe al wel eens in de weg.

Maar stoer als ik ben, breng ik de meiden nog met de fiets naar 't school. Alhoewel die fietskar toch wel zwaar wordt (wat wil je, die meiden samen wegen zo'n kleine 30 kilo, en over het aantal kilo's dat ik extra meesleur, zal ik maar zwijgen), en ik aan 1 per uur richting school bol. Maar het lukt me toch nog maar he. Nu moet er maar eentje mee, (wegens windpokken), en die zit in t stoeltje. Dat lukt dan nog wel prima.

Waar ik het meeste last van heb, zijn mijn hormonen. :p. (anders ook, maar nu heb ik een excuus). Ventje zal 't geweten hebben. Vorige week kreeg ik 'em zelfs zover dat hij zei dat ik maar moest commanderen, en hij zou het wel allemaal uitvoeren. (en ik ben zo dom om daar niet op in te gaan, wegens te trots :o)

En paniekaanvallen...want ik wil mijn huis nog van boven tot onder opnieuw opruimen en poetsen, en jee, wat een rommel hebben wij toch weer bijeen verzameld. Ook qua voorbereiding voor uk staan we helemaal nog niet waar we zouden willen staan (ik ben dus net toevallig op een blog uitgekomen van iemand die blijkbaar ook in mei gaat bevallen, en die spreekt al over valiezen inpakken, dat is nu het laatste in mijn gedachten, want ik kan nog niet bevallen, t kind heeft nog steeds gene naam!!!!) (oh ja en ze had nog een veel kleiner buikje ook, dan lijkt de mijne weer zo enorm! om over die billen dus ook maar weer te zwijgen)

Goed ik wil dus nog de slaapkamer, dressing, badkamer, berging, wasplaats en bureau reorganiseren. Daarnaast moet ik nog een logeer/speelkamer in orde krijgen (dringend!!!! want Pauline wordt 's morgens veel te vroeg wakker naar mijn goesting!)

En voor onze zoon...Zijn kamertje is in orde (al zal hij daar de eerste maanden nog niet slapen, want dan ligt hij in een wiegje bij ons op de kamer, en oh ja dat staat ook al klaar, al moet ik daar wel nog alles van wassen). De buggy is omgebouwd in koets. Er ligt al 1 pyamaatje in de kast, de rest moet ik nog per maat sorteren (en wassen!!!).

Tot zover hetgene dat in orde is...

We hebben gene naam, en zolang we gene naame hebben, kan er niet aan het geboortekaartje begonnen worden. Suikerboontjes wil ik de week voor of na onze vakantie doen. Park vind ik ook nog te vroeg. Nu de babyvoorbereidingen zullen in principe wel lukken, t zijn vooral die oprommelplannen die me dwars zitten (of heb ik nu gewoon last van nestdrang?)

En als mijn dochters dan nog constant ziek vallen, kan er natuurlijk niet doorgedaan worden he!!!

Oh ja en ik sta nog STEEDS 2 jaar achter met mijn foto's, die dus ook zeker nog in orde moeten zijn tegen dan.

Maar ik panikeer niet hoor, nee nee, da ligt nu eens niet in mijne aard *verslikt zich*

Moet ik over den hof nog beginnen?

MAARRE ik begin er ook wel enorm naar uit te kijken. Naar dat klein lief prutske dat ik toch weer enorm wil gaan vertroetelen. De grote zussen kijken er ook heel hard naar uit. Als ik hen mag geloven, gaan ze hem wel erg goed verzorgen en verwennen. Op schoot nemen, mee wandelen. Amelie plant al de moment dat ze hem mag leren stappen (en ik maar met hand en tand uitleggen dat die heel kleine babietjes vooral slapen en ja wenen ook natuurlijk, en aan de borst hangen)

Nog zo'n 8 weekjes dus :-). Het zal heel erg snel zover zijn. Nu toch nog even genieten van die bolle buik!

5 opmerkingen:

Karen zei

Wow dat gaat echt wel snel vooruit daar bij jullie he! Geniet er nog maar met volle teugen van, die laatste 8 weken!!!

inge zei

Jaloers, nog steeds stikjaloers!

annava zei

Zo'n drukte! Amai!
Nog veel plezier die laatste weken. Goh, nog geen naam. Dat zou bij mij veel veel stress veroorzaken:-)

fozke zei

bij mij ook anna, bij mij ook ;-)

Inge toch :-). Maar jij mag me leren hem in een draagdoek te zetten, da's ook al veel he ;-)

Anoniem zei

Goh, je bent al weer bijna bevallen ;-)
Wat gaat het toch altijd snel op een ander hé...