dinsdag 24 maart 2009

en nu ook namiddag!

Paulinetje begint nu goed gewoon aan haar klasje te geraken. Waar ik nu net verwacht had, dat zij iets minder moeite zou hebben met de aanpassing dan Amelie, was het net andersom. Ze heeft het goed gedaan, hoor, maar je merkte toch dat ze even moeite had met de verandering. Vooral aan het gedrag thuis dan, dat was echt VRE-SE-LIJK!!! Ik heb ze echt een paar weken met veel plezier achter het behang willen plakken. De ergste kuren zijn achter de rug, nu zijn het terug de gewone terrible-two-kuren, die al erg genoeg zijn ;-).

Maar ook bij het brengen en het halen van het klasje, zag ik dat ze nu wel echt 'vertrokken' was. En toen ik gisteren polste, of ze ook in de namiddag eens terug naar het klasje wou, (in de namiddag zijn er veel minder kindjes, en dus ook meer aandacht van de juf. Amelie genoot daar echt van)kreeg ik een vrolijke 'ja'. (Amelie vroeg dat al na een week, Pauline heeft dus iets meer tijd nodig gehad).

En zo is ze gisteren dus voor de eerste keer in de namiddag teruggegaan, en ze was heel enthousiast als ik ze ging halen. En vandaag is ze weer terug :-).
Voor de eetzaal vind ik het wel nog te vroeg voor haar.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Tof, dat ze uiteindelijk haar draai heeft gevonden!

Davy zei

Flinke meid!

Jennifer zei

Goed zo :)

Annouk zei

flink zus!

En sinds maandag weet ik jullie nu ook wonen! Ik bracht Inge naar huis en toen wees ze me je huis, je woont vlak bij mijn mama (duivenstr).

groetjes

annava zei

Zo flink zeg!