maandag 16 maart 2009

de zoo

Zondagmorgen. Ze hadden slecht weer beloofd, dus we gingen er maar van uit dat het vandaag een mooie dag ging worden. We namen het risico en vertrokken naar Antwerpen voor een dagje zoo.

Omdat onze meisjes nog nooit een treinritje gedaan hadden, gingen we het maar eens wagen om met de trein naar ginder te gaan. En voorbeeldig als die 2 van ons zijn, hebben ze de rit braafjes uitgezeten.

Eerst nog snel een hapje in de Quick (die ik daar plots voor me zag verschijnen) en dan gingen we de zoo binnen. De meisjes hebben dat weer heel flink gedaan en waren toch wel vooral onder de indruk van de giraffes en de olifanten.

Daarna nog de zeeleeuwenshow gaan kijken (overigens geen aanrader voor die leeftijd, vond ik persoonlijk) en dan nog even de speeltuin in (ik voelde me moreel verplicht, de zon heeft trouwens de hele dag geschenen! super!)

En dan met de trein terug naar huis. Zo voorbeeldig als ze waren in de heenreis, zo afgrijselijk gedroegen ze zich op de terugreis. Hun portie 'braafzijn' was echt wel op voor dit weekend, dus het was behoorlijk afzien die rit (ge kunt ze er niet zomaar afzetten he :o)

Maar soit, heelhuids thuisgeraakt, en het was een hele fijne dag. Alleen jammer dat ze het op het einde zo moesten verpesten, maar daar zullen we maar niet te veel meer aan denken...

1 opmerking:

kindjesvnh zei

das de vermoeidheid,joeng!!!
hier begint ook altijd alles zeer braaf,positief,en engelachtig...maar dat duurt echt nooit lang...nooit!