donderdag 19 maart 2009

die naam!!!

Wij hebben dus nog altijd geen naam. En jawel, dat bezorgt me ellendig veel stress ;-).

We komen dus gewoon niet overeen he. We hebben een lijst met namen, waarvan de helft door Werner ok bevonden worden (en ik zeg dan 'nope nope') en de andere helft door mij (en hij zegt dan 'nee nee')

Dus we geraken er gewoon niet uit. Werner heeft de mening dat nu het een jongen is, de naam totaal mag afwijken van de namen van de meisjes, en ik wil het rijtje wel verderzetten (en dan ben ik plots conservatief :p).

Werner heeft dus rare namen :o, die van mij zijn iets gewoner.

En nu is het afwachten wie van de 2 gaat toegeven, haha. In de week gaf ik toe, maar daar had hij dan geen goed gevoel bij. Maandag gaf hij toe, en dan ben ik weer zo lief om hem daar nog een nachtje over te laten slapen, en idd, meneer is 's anderendaags terug van gedacht veranderd. *zucht*

En nu dacht hij dus een lieve toegeving te doen en toch een naam uit mijn lijstje te verkiezen, neemt hij nu net die naam waar ik eigenlijk toch nog wel een beetje problemen mee heb :o.

En we moeten echt echt echt die knoop gaan doorhakken, want er moet dringend aan het ontwerp van ons kaartje begonnen worden!!!

1 opmerking:

kindjesvnh zei

lastig!!zeer lastig!!

zal ik uwe zoon een naam geven??ik heb er nog wel een paar op overschot!veel succes!