maandag 16 maart 2009

die ochtenden!

Ik ben geen ochtendmens. Integendeel zelfs, ik heb een vreselijk ochtendhumeur. Als je me nu nog rustig laat liggen tot het uur dat ik in gedachten heb, en me dan -meer vraag ik echt niet- 5 minuten geeft om me op mijn gemak klaar te maken, is dat ochtendhumeur nog wel te temmen.

Maar als je -veel te vroeg naar mijn goesting- begint te zeuren en te zagen en zo van die dingen, daar word ik vreselijk slechtgezind van! Goh ik kan daar dus echt niet goed mee om.

En laat dat nu net Pauline haar favoriete hobby geweest zijn de afgelopen weken. Ten einde raad -ook ik laat me verleiden- zo'n konijnenwekkerding gekocht, maar Pauline trekt zich daar absoluut geen **** van aan. Amelie is wel meer onder de indruk, maar ja, als Pauline op tocht vertrekt, kan zij toch moeilijk blijven liggen, he?

De konijnenwekker heb ik dus al terug weggehaald, omdat ik mijn dreigement 'en als ge morgen nu nie blijft liggen, gaat de wekker weg!!!' toch moest waarmaken :o (we proberen het over een maandje ofzo nog eens ;-))

Ochtendtoestanden waar ik niet van houd, leidt tot zagen bij 't ventje 'zie dat die vloer van de speelkamer boven nu eindelijk eens gevernist is, zodat ze 's morgens daar kunnen gaan zitten'. De vloer moet nog opgeschuurd worden en gevernist en er is me beloofd dat het tegen dit weekend in orde zou zijn.

Ben benieuwd of het wat gaat helpen ;-).

Al heb ik ze deze morgen gewoon hunne gang laten gaan. Ze zaten om 7 u in de badkamer te 'zitten'. Laat ze daar dan maar zitten he. ;-)

1 opmerking:

Jennifer zei

:)Ik sta gewoon mee op met de jongens (in het weekend zo tegen 7u) en dan leg ik mij beneden nog wat in de zetel :p