vrijdag 27 maart 2009

voorbereidingen

Een kopietje uit een vorig berichtje van mij, vorige week ergens, MET toevoegingen:

Goed ik wil dus nog de slaapkamer (dees is af!), dressing (ook klaar!), badkamer, berging, wasplaats (zo netjes als het maar zijn kan!) en bureau reorganiseren. Daarnaast moet ik nog een logeer/speelkamer in orde krijgen. (helemaal in orde!!!! jiehaaa)

En voor onze zoon...Zijn kamertje is in orde. De buggy is omgebouwd in koets. Er ligt al 1 pyamaatje in de kast, de rest moet ik nog per maat sorteren (en wassen!!!).
(alle kleren zijn gesorteerd en liggen netjes te wachten in de kast, wel nog wassen, maar daar wacht ik nog even mee)

Tot zover hetgene dat in orde is...(bwaaaa)

We hebben gene naam, en zolang we gene naam hebben (jawel joh!), kan er niet aan het geboortekaartje begonnen worden.

Ik heb deze week dus behoorlijk hard doorgewerkt (met als gevolg da ik nu iets té moe ben, en overal spierpijn heb *zucht*) Maar ik kan de paniekaanvallen toch al weer een beetje reduceren ;-).
Voor bij de geboorte in de klasjes uit te delen, is ook al voor het grootste deel in orde, en de suikerboontjes worden binnenkort onder handen genomen. En ook aan het kaartje wordt gewerkt. :-). Wieg, parkbekleding, kleertjes en maxi-cosi (dat laatste gaat weer vloeken worden om bdie bekleding erop en af te krijgen) moet wel nog gewassen worden, maar daar wacht ik nog even mee.
Ge gaat zien he, t gaat gewoon nog allemaal in orde komen!!!

1 opmerking:

annava zei

goed bezig Sofie! Tis niet gemakkelijk he, verhuizen/verbouwen (of gewoon de puntjes op de i zetten) terwijl je zwanger ben en er nog twee andere kleintjes rondlopen. Ik ken er alles van:)