donderdag 19 maart 2009

windpokken (2)

Eigenlijk is het te belachelijk voor woorden om Amelie ziek te noemen. Ja, ze heeft enkele pokjes, maar ze voelt zich dus absoluut niet ziek. Ze heeft ook helemaal niet zo veel stipjes, waarvan de meesten haar eigenlijk niet eens lastig vallen.

Maar er zijn nog enkele blaasjes, dus ze moet thuisblijven. Maar ik heb de indruk dat de pokjes niet meer gaan verder zetten (weet ook niet of dat nu nog kan of niet?) en dat die blaasjes wel snel zullen verdwijnen. Dus maandag zal ze hopelijk gewoon terug naar school kunnen.

Want een kind dat zich niet ziek voelt, binnen houden, is niet altijd een pretje, dat kan ik je verzekeren ;-).

En dan is het wachten op Pauline haar pokjes. Vermoedelijk zal zij dan wel de zware aanval krijgen, zeker? Want dees windpokken van Amelie zijn echt wel een lachertje.

6 opmerkingen:

inge zei

Hopelijk krijgt ze ze later dan niet opnieuw! Luc heeft ze op zijn 32e gehad. Doodziek was ie! Hij lag gewoon te ijlen van de koorts...

Karen zei

Mij hebben ze ook verteld dat als ze niet echt helemaal doorbreken, dat de kans bestaat dat ze ze dan op latere leeftijd opnieuw krijgt... Hopelijk niet!

fozke zei

oei...maar wat is niet doorbreken he. Ze heeft uiteindelijk toch wel wat pokjes. Maar ze heeft er niet echt last van.

Katrien zei

toch goed dat ze er niet veel last van heeft, maar inderdaad, dan zit je dus met een niet echt ziek kind, das toch balen he!
en dan kan ik nog niet eens afkomen...

fozke zei

Ja Katrien, heb er ook al veel aan gedacht. ik twijfel of ze nu nog besmettelijk is of niet, maar kunnen we dat risico nemen he...

Jennifer zei

hier was er ook één heel ziek en de ander totaal niet. (ik denk dat er anderhalve week tussen de eerste en tweede uitbraak zat)