woensdag 4 maart 2009

krokusvakantie: carnavalstoet

Zaterdag was het carnavalstoet in Heusden-Zolder. Omdat we vorig jaar de laatste stoet afgewacht hadden, en Amelie toen net ziek viel, had ik dit jaar besloten de eerste stoet te doen waar het mooi weer zou zijn. En dat was het zaterdag zeker! De zon scheen, het was echt prachtig, dat eerste lentezonnetje.

En zo trok ik dus, nog eens met dubbele buggy, naar de stoet in H-Z. Nog eventjes moeten wachten, waar de meisjes de grootste pret hadden, en toen kwam de stoet eraan. Ze hadden wel heel erg snel door wat de bedoeling was, zo veel mogelijk snoepjes rapen. En zo 2 kleine lieve schattige meisjes in een dubbele buggy, ja die krijgen extra veel natuurlijk!

Naïef als ik ben, had ik wel gedacht dat ze een zwangere mama met 2 kleine meisjes wel met rust zouden laten met confetti. Helaas...Amelie vond het geweldig, en raapte de confetti terug op om nog eens extra in haar haar te wrijven *zucht*. Pauline vond het iets minder, en plukte 1 voor 1 de confetti terug van haar koe af. :-)

Af en toe werden de wagens ook nog bewonderd, als ze het niet te druk hadden met hun snoepjes. En tussen het snoepjesrapen door, gingen ze elke keer weer voorbeeldig in hun buggy'tje zitten. Soms zijn het toch schatjes :-)

1 opmerking:

Qwinta zei

Toch leuk carnaval, ge zou zelf terug klein willen zijn...