donderdag 1 mei 2008

1 mei

1 mei. Feestdagje. Dan moeten we toch ook iets leuks doen met het gezinnetje. Voormiddag de uitdaging aangegaan om te gaan wandelen (Amelie met haar fietsje). Op enkele druppels na hebben we het toch droog gehouden, maar het was toch best wel frisjes. Maar een frisse neus halen was nooit slecht.

De goesting om te koken was ondertussen ver weg, en zo kwamen we terecht in een klein italiaans zaakje l'arco, dat enorm kindvriendelijk was! Een aparte speelhoek en ze hebben daar echt heel wat voor de kinderen voorzien. De kleurtjes werden spontaan op tafel gezet, met veel plezier zetten ze de kinderstoelen voor je klaar. En als we vertrokken, kregen ze nog snoepjes én een pakje! Wat een onthaal! Met een enorm goed gevoel zijn we daar dan ook terug vertrokken (en het was lekker ook nog!)

Daarna nog even bij de grootouders binnengesprongen, waar Pauline haar dutje heeft gedaan. Normaal meenden we nog een uitstapje te doen in de namiddag, maar het slechte weer heeft ons toch maar richting huis gestuurd. Maar ook weer een gezellig dagje. We zijn goe bezig de laatste tijd ;).

3 opmerkingen:

Annelies zei

Fozkeeeeeeeee!!! *zwaaizwaai*
Kben blij dat ik hier nog kan lezen hoe het met jullie gaat en blijkbaar dus goed hé.
Tot later!!!!

inge zei

Thx voor de tip. Amai, jullie zijn wel ver gewandeld dan! En Amelie houdt dat vol met haar fietske?

fozke zei

oh nee daarvoor hadden we de auto gepakt :o, we waren in Lummen gaan wandelen ;).