maandag 12 mei 2008

moederdag

Gisteren was het moederdag! En waar kan je een mama nu het meeste mee verwennen? Met uitslapen natuurlijk! En dat heb ik dan ook mogen doen!! En dan nog wel tot kwart voor 12 *shock*. Het was wel heel stilletjes in huis, Werner was met de kindjes weggegaan, zodat ik zeker niet gestoord kon worden, de schat!

Toen ze thuiskwamen, om 12 u, moest Amelie eerst en vooral mijn cadeautje geven. Ze wilde het natuurlijk zelf opendoen, en dan hebben we dat maar samen gedaan. Het mooie gedichtje weigerde ze op te zeggen, maar ik heb haar toch een heel dikke knuffel gegeven! Het was een mooi versierd kapstokje met daarop een onderhemdje ook volledig versierd! Dat is vanonder dichtgemaakt, zodat ik er mijn wasknijpers ofzo in kan doen. (als ik terug een wasdraad heb, ga ik het daar dus zeker voor gebruiken!)

Werner had nog een lekkere lunch voorzien, en dan hebben de meisjes me nog beloond met een extra lange namiddagdut, zodat ik lekker kon chillen (niet dat ik al iets anders gedaan had ;))

Na het dutje zijn we nog een mooie fietstocht gaan maken, en onderweg hebben we een frietje gegeten. Tijdens het fietstochtje, kreeg Amelie plots wel zin om haar gedichtje op te zeggen :).Nog even gestopt bij een optreden van de fanfare, en dan zat het dagje er al weer op!

Ik hoop dat alle lieve moedertjes ook een fijne moederdag gehad hebben, want laat ons eerlijk zijn, dat verdienen we toch he? ;)

Lieve mama

Omdat ik klein ben
en jij groot,
kruip ik bij jou op schoot,
en fluister je zachtjes in je oor:
'jij bent de liefste mama,hoor'

3 opmerkingen:

Katrien zei

amai, uitslapen! zal wel deugd gedaan hebben

One Life zei

maar zo schattig

Lena zei

och zo schattig *smelt*

enne... kunnen die meisjes van u niet eens aan die jongens van mij uitleggen wat dat eigenlijk is, een middagdut ;-)