donderdag 1 mei 2008

zalig weekend!

Vorig weekend hebben we een zalig weekendje achter de rug! Het weer deed natuurlijk ook veel, het was prachtig weer en daar moesten we van profiteren.

Zo trokken we zaterdagnamiddag richting Bokrijk mét picknick. Het was heel wat drukker als enkele weken geleden, maar de meisjes hebben zich super geamuseerd. Daarna gezellig gepicknickt en dan nog eventjes gespeeld. De meisjes waren tevreden.

Zondagvoormiddag zijn we naar een andere speeltuin in de buurt getrokken. Een heel erg leuk speeltuintje waar ze fijn gespeeld hebben.
Aan 1 speeltuig was zo een balk op hoogte waar je op kon lopen. Amelie doet dit echt erg vlot. Motorisch is zij toch wel vrij sterk, heb ik de indruk.

Namiddag moesten we naar een babyborrel, enkele kilometers verder. De ideale kans dus om met de fiets te gaan. We konden met de fietskar gaan, maar het leek ons eigenlijk ook wel leuk, dat als we met z'n 2n gaan fietsen, dat we ieder een kindje achterop de fiets hebben zitten. We hadden nog maar 1 fietsstoeltje, maar dat is natuurlijk nog snel opgelost. Dus ikke nog snel een fietsstoeltje gaan bijhalen, en zo konden we vertrekken. (de fietskar gebruik ik dan als ik er alleen voor sta, en dat is toch ook erg veel he ;) Ik rij nu trouwens al 3 weken met de fiets naar school, flink he ;))

De kindjes hebben genoten van dat fietstochtje. Amelie geniet in stilte en Pauline benoemt alles wat ze tegenkomt. De babyborrel was gezellig! Daarna nog even binnengesprongen bij 2 nichten van Werner en dan zat het weekendje er al weer op. Maar het was zaaaaaaaaaaaalig!

Geen opmerkingen: