donderdag 1 mei 2008

zwemplezier!

Vorige vrijdag zijn we nog eens gaan zwemmen in Molenheide. Katrien met haar 2 dames waren ook van de partij, en toevallig was een andere vriendin ook aanwezig in het zwembad.

Amelie is een echte waterrat en ze kan er dan ook zo van genieten. Ze trekt heel goed hare plan in het zwembad, je kan haar echt zien genieten. Pauline doet het toch wel iets rustiger aan en zij blijft liefst van al dicht in de buurt van mama. Maar ook zij geniet ervan.

Voor een tijdje lukt het om Amelie in het kabouterbadje te houden, maar dan wil ze toch door naar het diepere badje (waar ze wel in kan rondlopen). Pauline heeft ondertussen ook de lengte bereikt dat ze in dat water kan staan (ze komt er dan net met schouders bovenuit) maar daar wilde zij niks van weten! Ze begon wild te trappelen met haar beentjes en weigerde om er in te staan. Dan maar op mama's arm. Amelie had ondertussen pret voor 10, maar Pauline haar voorkeur ging toch naar het kabouterbadje. Gelukkig bleven Katriens dochters ook liever in het peuterbadje, zodat Pauline daarbij kon blijven, zodat Amelie zich nog wat verder kon amuseren in het diepere badje.

Zo zie je maar weer eens hoe verschillend die 2 dochters van mij zijn. Amelie was zeker nog een half jaar jonger als Pauline nu is, toen zij al met veel plezier in dat diepere badje rondliep en daar haar al voorkeur aangaf. Op de schuifaf ging ze ook al zoveel ze maar kon. Pauline weigert nog steeds alleen de schuifaf af te gaan, en zal wachten tot mama haar de hand komt reiken (en als het moet, blijft ze dan gewoon een half uur boven aan de schuifaf zitten)

Dan nog onder de douche (Amelie vindt dit geweldig!) en dan was het alweer tijd om naar huis te keren.

Geen opmerkingen: