woensdag 7 mei 2008

zomerkleertjes

Dit weertje is zo zalig! Leuker nog, de meisjes kunnen mooie zomerkleertjes aan. De kleerkast heb ik volledig herschikt, en die dikke winterspullen liggen nu achterin. Dus laat dat weertje maar zo verder doen, tot...oktober ofzo!

Het was deze week ook stickertjesactie in een winkel (10, 20 en 30 %) en dan moest ik toch zeker eens gaan snuffelen. Amelie was naar school, Werner werkte van thuis uit, dus vertrokken Pauline en ik richting winkel, zodat Werner ongestoord verder kon werken. Althans, dat was toch mijn bedoeling :D.

Na de kleertjes zorgvuldig uitgekozen te hebben, kwam ik tot de ontdekking dat ik mijn stickertjes niet kon vinden. Ik had die nu toch echt opgepakt? Was ik die nu echt toch nog vergeten? Of was ik er al in geslaagd om ze kwijt te spelen?

Even naar Werner bellen om te vragen of ze nog thuis liggen. Oeps GSM vergeten (ik was weer in form). Had ik het geluk dat ik net een vriendin tegen het lijf liep, en dat ik haar GSM even mocht leven.

Natuurlijk lagen de stickertjes mooi aan de trap op mij te wachten. Tja dat werd terugbollen en nog eens terugbollen. Maar Werner was oh zo lief om voor te stellen om de stickertjes na te brengen. Tot zover zijn rust ;). Ach ja, kon hij meteen de kleren goedkeuren ook he. En dat heeft hij gedaan.

Dus wij naar huis mét kleertjes mét korting! En ze hangen klaar om veel aan gedaan te worden! :)

1 opmerking:

veerle zei

Niks zo leuk als de winterkleren heel ver weg leggen en terug zomerse spullen te kunnen dragen!