donderdag 29 mei 2008

plopsa indoor

Vorige week vrijdag zijn we een dagje naar plopsa indoor geweest. Ik had nog zo'n bonneke liggen van de Dag Allemaal waardoor ik gratis binnenmocht. Nele, onze babysit, kwam mee om ons te vergezellen (altijd handig met zo 2 drukke kadees). Voor ene keer was zij ook al mama, want zij had zich ook zo'n bonneke van de Dag Allemaal aangeschaft.

Er waren heel wat schoolgroepen daar, maar daar merkten we niet veel van (ok, veel gekwetter op de achtergrond :D) Maar we hebben nergens moeten aanschuiven, en dat is een echte luxe he.

We hebben echt alles (waar ze in mogen) heel erg veel gedaan. De meisjes hebben zich supergeamuseerd en zijn de hele dag voorbeeldig geweest. Teken dat ze het plezant vonden. Pauline heeft haar dutje met gemak overgeslagen!

De kikkertjes hadden heel veel succes. Die hebben we zeker 10 keer gedaan (toen kon ik geen kikkers meer zien). Ook de lange glijbaan, waar je zo met van die zakken afglijdt, was een topper. Wel zweten! Nen hoge trap, keer op keer moeten beklimmen. Pauline wilde die trap ook zelf doen, maar dat was toch net iets te hoog (ver) gegrepen. Maar ze vonden het geweldig.

Ook het ballenbad vonden ze plezant. Tegen het einde van de dag, toen de schoolgroepen alweer naar huis waren, zijn Nele en ik gezellig mee het ballenbad in geploft, we waren bijna nog de enige daar.

Buiten zijn ook zo van die autootjes, waar je op kon rondrijden, maar dan moet je wel zelf de gaspedaal indrukken. Daar mochten Amelie en Pauline niet in, omdat ze nog net te klein waren, maar daar stond ne hele sympathieke toezichter die Amelie toch eens liet proberen. Maar het lukte haar niet. Op een gegeven moment zei de toezichter tegen ons 'ik heb nu een half uur pauze, de autootjes zijn onbewaakt, je ziet maar wat je er mee doet'.
Tja die kans lieten we niet voorbijgaan, en zijn we zelf mee in de autookes gekropen. De kids vonden het gewèldig! Amelie vond het tof dat ze daar ook mocht tanken en elke keer als we daar voorbijreden, moest ons bakske volgegooid worden (gelukkig kostte de naft daar niks :D)

We zijn dus zelf nog eens een dagje kind geweest, en de meisjes vonden dat natuurlijk wel fijn. Dag Allemaal mag volgend jaar weer zo'n kaartje uitdelen!!!

2 opmerkingen:

Nervous midwife. zei

Wat fijn dat de meisjes (en de mama's ;) ) zich zo geamuseerd hebben... Spijtig dat we niet mee konden...

mamavan2kapoenen zei

Toch zalig he als je zo tijdens de week ergens naar toe kan gaan,veel minder volk waarcshijnlijk(buiten de schoolkids)