zondag 18 mei 2008

keukens

Jaja voor mij het hoogtepunt van de verbouwingen; we zijn gisteren onze zoektocht naar keukens gestart. Snugger zoals we altijd zijn, hadden we onze plannen niet mee, dus kon niemand ons echt verder helpen. (gaan we het ooit leren? ;)) Maar we weten wel ongeveer wat we willen en zo konden we nog eens wat extra ideeën opdoen.

We gaan voor een keuken met kookeiland mét vaatwasser weliswaar (ik ben die afwas meer dan beu). Wat we ook heel belangrijk vinden, is dat de keuken heel praktisch is. Daar heb je tegenwoordig erg veel mogelijkheden in. Van die leuke kasten, waar je enorm veel opbergruimte in hebt. Ruime frigo mag niet ontbreken natuurlijk. Ingebouwde microgolfoven en oven. Gasfornuis. Ik zie het helemaal zitten en aan de prijs denk ik nog even niet ;).

In ene winkel waren we best wel tevreden van het onthaal (in heel wat winkels zijn ze enorm pusherig: als je vandaag nog bij ons je plan laat maken én besteld, krijg je dit en dat...) en daar gaan we in de week terug langs. Ze vragen zo'n 2 uurtjes van onze tijd en dan overlopen we wat we allemaal willen, en hoe het eruit moet zien, en zij zetten dat dan op 3D. Ik kijk er al naar uit.

Gisterenavond hebben we alvast wat huiswerk zitten maken en zitten bestuderen hoe de indeling het best is (op batibouw heb ik daarvoor enkele zeer interessante boekjes meegebracht) en deze avond ga ik dat al een proberen in een planneke om te zetten (met kleurkes :D)

Goh ik wou dat de keuken er al was (ikke ongeduldig? Hoezo???)

1 opmerking:

One Life zei

Spannend !!! welke stijl wordt ze ?