zondag 18 mei 2008

zwemmen

Voormiddag zijn we nog eens gaan zwemmen. Omdat Molenheide in het weekend best wel duur is, reden we richting Diest. Daar moesten we amper 3 euro voor het hele gezin betalen.
Amelie vindt elk zwembad plezant, als ze maar wat kan rondspringen in het water. Pauline is toch wel wat minder waterrat als Amelie en klampte zich eerst enorm aan mij vast. Gelukkig heeft ze dan toch nog het nodige vertier gehad in het peuterbadje.

Ik wil zeker nog eens gaan zwemmen vooraleer Amelie haar buisjes krijgt. Want dan zal ons waterratje niet meer onder water mogen, en zij doet dat nu net zo graag he.

Normaal ging ze in september ook met kleuterzwemmen starten, maar dat zullen we dan met een jaartje moeten uitstellen, denk ik...

3 opmerkingen:

inge zei

Buisjes kunnen alleen kwaad als ze meer dan een meter onder water gaan. Vanaf dan is de druk te hoog en zal er water in het middenoor komen. Ik heb er in elk geval nooit een zwembeurt voor gelaten met Fran!

Kim zei

hier ook nooit een zwembeurt overgeslagen toen lander buisjes had. in het begin wel oren afgedekt voor douche en zwembad (maar dat was enkel de 1ste weken) daarna gewoon laten doen en hij heeft er nooit last van gehad. vroeger mochten ze er niet mee zwemmen maar de nko-arts zei dat dat tegenwoordig allemaal wel mag.

Nicole zei

"De buisjes"!
De oudste kinderen kregen ze bij ons vroeger ook en toen werd er wel gesteld dat je niet met het hoofdje onder water mocht!
Maar zoals bij je reactie's gesteld, is alles veranderd...lang leve de zwembeurten!!!

Gr.
Nicole