zondag 18 mei 2008

gordijnen

We hebben op het eerste verdiep nog steeds geen gordijnen (behalve op Amelie haar kamer, maar dat zijn eigenlijk de gordijnen voor op de badkamer). Dus gisterenvoormiddag vertrokken we richting gordijnenwinkel, voor de gordijnen van de 3 overige kamers boven. Kleurtje en stof was snel gekozen, maar toen madam de prijs maakte, trokken we toch even bleek weg. 1200 en een kwak euro voor 3 simpele overgordijnen??? We waren al aan het plannen om dan beneden, waar veel meer (en grotere) ramen gaan zijn, gordijnloos door het leven te gaan ;).

Toch maar eens een tweede winkel binnengestapt om daar ook een prijsofferte te laten maken. Zelfde kwaliteit gordijnen. Prijs (met stokken en al de tralala erbij): net geen 600 euro. Dat is dus de helft goedkoper he! Wij nu dus toch gelukkig dat we verder gaan zoeken zijn. Voor die andere 600 euro gaan we wel eens lekker op vakantie ;).

1 opmerking:

inge zei

Niet te doen he. We hebben 2 jaar geleden ook eens prijs laten maken voor gordijnen voor 2 (heel grote) vensters. Voor datzelfde geld hebben we rolluiken laten plaatsen voor de helft van al onze ramen!