zaterdag 26 januari 2008

Bovy

Gisteren scheen het zonnetje, dus leek het me wel de moment om een wandelingetje te gaan maken in domein Bovy. Nog gauw even Katrien mee opgetrommeld met haar 2 dochters en zo stonden we rond kwart voor 4 klaar aan Bovy (en de zon scheen ondertussen niet meer, maar soit, laten we de pret nu niet bederven)

Amelie wou persé in de enkele buggy (de dubbele toch niet, mama?) en Pauline zag het wel zitten om wat te stappen. Nog geen 5 stappen verder, ging ze al recht op haar gezicht...Amelie dan maar uit de buggy en Pauline erin (leuk toch, als je eigenaar bent van een dubbele buggy).

Eerst en vooral gingen we de geitjes een bezoekje brengen. En daar ging Amelie tegen de vlakte, in al haar hevigheid (de zwaartekracht was sterk gisteren). Gelukkig konden de geitjes even voor de nodige afleiding zorgen.

Dan gingen we nog even het kabouterbos bezoeken. Amelie en Amber wildenthousiast op zoek naar de kabouters, Sienna hobbelde er achter aan, en toen wou Pauline ook wel eens even de beentjes strekken. Grrrrrrr voor de zwaartekracht want weer werd ze daar door aangetrokken, om dan maar terug in de buggy te belanden. Uiteindelijk heeft iedereen toch wat gestapt, en volgens mij hebben ook alle kindjes even in alle buggy's gezeten (Katrien had er ook eentje bij)

Heelhuids geraakten we terug aan het speeltuintje. Daar nog heel eventjes gespeeld en dan was het dringend tijd om naar huis te keren. Want de mama en de papa mochten die avond nog naar een mosselfiest (*jochei*) en moesten de kids nog eten en in bad. Om 19 u zou de babysit daar zijn en het was half 6 toen we thuis waren.

Goed hoor, Fie, gij stresst graag extra zeker. Natuurlijk kreeg Pauline dan nog een crisis van jewelste (dat komt ervan als ge namiddag nie wilt slapen!!), maar om 19 u zaten ze allebei braaf in de zetel, lekker gegeten én fris gewassen! Goed hè!

Geen opmerkingen: