dinsdag 1 januari 2008

vakantie dichtbij huis!

Voor de batterijtjes nog eens op te laden aan het einde van het jaar, zijn we vorige week een paar daagjes er tussenuit geweest. De 24e hadden we niets op het programma staan, en de 25e ook pas 's avonds, dus leek het ons wel een mooi moment om nog eens wat quality-time met het gezinnetje door te brengen. Dus van de 22e tem de 25e waren we nog eens ribbedebie.

Om gezellig samen te zijn, maar toch niet thuis, hoef je niet ver weg te gaan. Dus trokken we nog maar eens richting de Bosberg.

Amelie sprak al een paar dagen van op vakantie te gaan. Voor haar is het nog niet 100 % duidelijk wat vakantie precies betekent, maar dat het plezant is, heeft ze wel al door. (Ze dacht dat het gebouw 'vakantie' noemde.)

De kindjes hebben het voortreffelijk gedaan op eetgebied, want dat is toch elke keer weer een beetje spannend. Maar zowel Amelie als Pauline bleven braaf op het stoeltje zitten. Tja, Pauline eet elke keer goed, maar ook Amelie was een lieveke deze keer. Het leek zelfs bijna alsof we niet met eetproblemen te kampen hebben ;). Ons rustige gezinneke :D.

Op slaapgebied ging het ook goed! We konden ze daar wel apart leggen, dus dat is wel een voordeel. De eerste avond heeft Pauline wel wat geweend, en Amelie had wat moeite met inslapen (het was de eerste keer in een groot bed op een ander) maar voor de rest konden we echt niet klagen. Ze sliepen zelfs braaf tot 8 u 's morgens. Dus het verliep allemaal eens zoals in de boekskes!

En voor de rest hebben we geleefd op het tempo van de kinderen. Gezellig samen gespeeld, gewandeld, naar de diertjes gaan kijken,...

Ik heb zelfs serieus mijn grenzen verlegd. We hebben de kindjes namelijk in de voormiddag af en toe eens achtergelaten bij de kinderopvang ginder. Ze waren zo zoet aan het spelen, dat we het risico eens namen een kwartiertje weg te gaan. Toen we terugkeerden, waren ze nog steeds vrolijk aan het spelen en dus hebben we er eens van geprofiteerd om een wandeling onder ons 2 te gaan maken. Amai ik stond verstomd van mezelf, als mama softie ;)..

Kortom, een gezellig 'enkele-daagjes-er-tussenuit'


Geen opmerkingen: