vrijdag 25 juli 2008

Bovy

Woensdag zijn we voor de 8miljoenste keer dit jaar naar Bovy geweest. We komen er dus regelmatig, maar de meisjes amuseren zich altijd te pletter. Deze keer was mimi mee.

Amelie haar loopfietsje had ik ook meegenomen, zodat ze eens kon 'trainen', want op ons dakterras is er nu toch niet zo heel veel plaats om te oefenen. Eerst wandelden we richting geitenhoeve voor een lekker ijsje. Amelie haar fietsje draaide echter even snel het kabouterbos in, zodat we eerst nog alle kaboutertjes goeiendag zijn gaan zeggen.

Aan de geitenhoeve, zette Pauline zich meteen aan het kleine tafeltje, en is daar braaf blijven wachten tot mama met de ijsjes kwam aandraven. Geduld kent ze niet, maar voor een ijsje wil ze het blijkbaar toch wel even opbrengen ;). De ijsjes smaakten en na daar nog even gespeeld te hebben, wandelden we langs de vijver en over het bruggetje terug naar de andere speeltuin.

We gingen daar ook een hapje eten, omdat ventjelief het aan zijn maag had, en ik geen zin had om te koken voor 2 meiden die toch maar 2 happen eten. Even last van een wespeninvasie, maar door van plaats te veranderen, waren we er vanaf. (wat een stomme beesten, maar het was wel in ons voordeel!)
De meisjes vonden het brood veel lekkerder als de spaghetti *zucht*, al is Pauline er wel in geslaagd om een uur te blijven tafelen. Amelie amuseerde zich ondertussen in de speeltuin.

Het was dus weer een gezellig uitstapje. Amai, wat zijn mijn dames de laatste tijd toch voorbeeldig :D. Geen aaaah en grrr-taferelen de laatste tijd, wiehaa!

Geen opmerkingen: