woensdag 23 juli 2008

stokje

Ik heb nog eens een stokje ontvangen, ditmaal van Inge! Ze heeft een beetje geduld moeten oefenen ;), maar hier is het dan!

10 jaar geleden was ik 18 jaar, was ik dus net afgestudeerd van het middelbaar, en deed ik vakantiewerk in het ziekenhuis van Heusden-Zolder. Ik had nog maar net club 9 ontdekt, en bracht er zowat alle avonden door. Ventje kende ik toen nog maar oppervlakkig, maar op dat moment fladderde ik nog van de ene naar de andere. Een klein jaar later zou de vonk overslaan ;)
10 maanden geledenwas het schooljaar net begonnen, en telde we af tot november voor Amelie haar eerste schooldag.
De laatste werken aan de bovenverdieping werden gelegd, zodat wij daar naartoe konden verhuizen voor de grote werken beneden.
10 weken geledenwas een week zoals alle anderen, maar exact 10 weken geleden ben ik naar de kinderboerderij geweest. Ook zijn we die week naar Planckendael geweest, hebben we een eerste kennismaking met de Petteflet gehad en hebben we gordijnen besteld (die ondertussen al eventjes ophangen!)
10 dagen geleden was de dag na de werfBBQ en hebben we het vooral heel rustig aan gedaan ;). Een bezoekje aan de bosbessenpukkerij stond ook op het programma.
10 uur geleden waren de meisjes en ik op bezoek bij ons mama en daar lekker aan het mee eten.
10 minuten geleden was ik aan het mijmeren over de eerste 2 levensjaren van ons Pauline.
Binnen 10 minutenhoop ik dat ik me aan het klaarmaken ben voor bedje in te duiken.
Binnen 10 uur vieren we Pauline haar tweede verjaardag!!!
Binnen 10 dagen gaat de vakantie alweer 10 dagen verder zijn. En is er het verjaardagsfeestje voor ons Pauline voor de grootouders en de meter en de peter.
Binnen 10 weken is het schooljaar alweer terug beginnen, gaat Amelie naar het eerste kleuterklasje en zijn we alweer terug van een weekje naar de Ardennen.
Hopelijk zijn de verbouwingen dan alweer goed gevorderd, staan de ramen erin, is het geplakt, gevoegd, gechapped, en weet ik veel wat nog.
Binnen 10 maanden gaat ook ons Pauline naar school, wonen we hopelijk al een tijdje terug beneden en wie weet wat nog allemaal he :D
Binnen 10 jaar hoop ik gelukkig te zijn met ons gezinnetje, terug aan het werk te zijn, en een mooie en gelukkig leven te hebben (ooh zo cliché)

Zo taak volbracht.
Ik gooi het stokje verder naar Inge, en Muisje en Stijn, de boskaboutertjes en sappige Sofie

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hiep hiep hiep hoera voor de jarige Paulien!!!!!
Maak er een mooie dag van.

oma els

~ Inge ~ zei

heeft wel wat uitleg nodig, want ik heb nog nooit van het stokje gehoord:d
Wat zijn de spelregels?

fozke zei

Het gewoon overnemen, en mijn antwoorden vervangen door de jouwe he :)
En dan gooi je het door naar iemand anders.