maandag 7 juli 2008

Grote vakantie: week 1

Week 1 zit erop. Nog 8 te gaan :D

Als we even terugblikken, is die eerste week heel vlot gegaan.
De meisjes kunnen mooi samen spelen, maar ze kunnen ook enorm veel ruzie maken. Dus daar kruipt wel heel wat energie in.
Dinsdag hebben we genoten van het mooie weer en zijn ze bij Amber en Sienna in het plonsbadje mogen gaan duiken.
Woensdag was Amelie dan een dagje naar de Petteflet, en daar heeft mama van geprofiteerd om het hele huis te kuisen (Pauline helpt voortreffelijk ;))
Donderdag hadden we dan het daguitstapje met pépé.
Vrijdagvoormiddag moesten we naar de 'oordokter' om Amelie haar oortjes laten na te kijken. Ze hebben zich redelijk gedragen in de wachtzaal *oef*.
Haar oortjes zagen er heel goed uit. Heb ook eens nagevraagd of ze mag gaan zwemmen, maar dat is helemaal geen probleem! Joepie! Over een half jaartje moeten we het terug laten nakijken.
Vrijdagnamiddag was Amelie dan naar de Petteflet, en na het middagdutje van Pauline, zijn we naar het containerpark geweest. Ook daar hielp Pauline weer op haar schattigst. Omdat het net te vroeg was om Amelie te gaan halen, zijn we nog even de bib binnengesprongen voor wat zware lectuur voor de mama (shopaholic en baby ;)) en dan mochten we grote zus weer gaan halen.
Omdat het weer goed was, zijn we nog even doorgereden naar Koersel Kapelleke

Zaterdagvoormiddag zijn we een tweedehands schuifaf van little tikes gaan kopen voor de meisjes (zo hebben ze toch iets op het dakterrasje) en namiddag mochten we bij mijn petekindje gaan BBQen. Het weer viel wat tegen, maar daar laten we de pret toch niet door bederven zeker.

Zondagvoormiddag had Werner een date met de aannemer en de chauffageman en ben ik maar wat gaan fietsen met de meisjes. En namiddag zijn we samen met Stefan en Inge een cremeke gaan eten. De kinderen hadden de uitdaging aangegaan zo flauw mogelijk te doen, maar gelukkig hadden Inge en Stefan wel wat geduld :D

En 's avonds heb ik afscheid moeten nemen van 't ventje en de meisjes van hun papa, want hij is voor enkele daagjes weg voor opleiding. Snif snotter bleit. Maar ik heb zalig geslapen deze nacht met heel veel donsdeken ;). Nog 3 nachtjes slapen en hij is al weer terug.

3 opmerkingen:

~ Inge ~ zei

ja zo alleen is maar niks... maar ik ga proberen u woensdagavond ff gezelschap te houde. Ventje moet dan ergens pc gaan fixe, zit ik anders ook alleen :-)

fozke zei

altijd welkom he ;)

Qwinta zei

amai, zo te zien weten de kindjes altijd wat gedaan ;)