donderdag 31 juli 2008

de nacht der warme slaapkamers

Vorige nacht is uitgeroepen tot 'de nacht der warme slaapkamers'. Ale ja ventje heeft dat door iemand horen zeggen op de radio, en ik vind dat deze nacht die naam wel waardig is.

Ja het heeft z'n charmes, zo vlak onder het dak liggen. En ja, we hebben niet gekozen voor airco, omdat je dat ding toch maar 3 dagen per jaar kunt gebruiken in België (en nee, ik hoef hier geen tegenantwoord op ;))en ja ons dak steekt vol isolatie, maar dat helpt dus niet (NIET zeg ik u) als het warm is.

Ach ja zweet druppelde over mijn voorhoofd en ik woelde wat rond. Maar ik zat meer in met ons Pauline die er toch ook wel last van had (Amelie sliep ijverig door), en regelmatig vroeg om uit bed te mogen. Tja om middernacht mag dat niet, om 2 u ook niet en om 5 u ook niet. Maar ze heeft wel wat water verdiend. het was tenslotte 'de nacht der warme slaapkamers'.

6 opmerkingen:

Lieze zei

Gelukkig was het niet enkel bij ons zo erg. Hier vonden ze het om 22u allebei tijd om op te staan en het duurde tot 0u30 (wanneer het wat 'frisser' werd)tot ze eindelijk wilden gaan slapen.

inge zei

Ik wilde deze vakantie eens een nachtje met de meiden buiten in een tentje slapen. Eigenlijk was vorige nacht ideaal geweest. Maar ik ben pas om 20u30 thuisgekomen gisteren, dus had niet echt de tijd en de goesting om nog een tent op te zetten ;o)

mamavan2kapoenen zei

hier hebben ze het moeilijk om in slaap te vallen...eenmaal ze slapen worden ze van niks meer wakker gelukkig ook ni van het onweer vanacht...

fozke zei

Goh het het viel hier wel mee hoor, aleen dat Pauline af en toe vroeg er uit te mogen. Maar als we ze wat troostend toespraken, was ze ook terug stil.

En hier heeft het NIET geonweerd, enkel wat gewaaid...mss moeten we het nog verwachten (maar hier slapen ze ook door onweer heen, oef)

NIENTJE zei

Hier was dat ook zo...we waren echt aant baden in het zweet...ook wij slapen net onder het dak...zelfs met de ruit open was het niet te doen.

Anoniem zei

oei, en ik keek al verlangend uit naar de isolatie die hier in de herfst gaat komen!!
we dachten dat het de laatste zomer zweten zou zijn in onze kamer (toch van de hitte) ;-)
Katrien (eva en ine)