vrijdag 25 juli 2008

grote vakantie: week 2, 3 en (bijna) 4

Het gaat vooruit, het gaat vooruit, het gaat verbazend goed vooruit!
Week 4 van de grote vakantie zit er alweer bijna op (nog even een weekendje overbruggen) en zo gaan we volgende week stillekes over naar de tweede helft van de vakantie.
Mijn weken zitten goed volgeboekt (amai die kids worden serieus verwend met uitstapjes de laatste weken, dat wordt afkicken in september :)) en zo gaat de tijd natuurlijk snel vooruit. Zo snel zeg, dat ik weer hopeloos achter sta met mijn blogperikelen, want 's avonds heb ik niet meer altijd zin om nog te gaan bloggen (lees: foto's opladen en verkleinen en dan nog eens opladen, om ze dan nog tegoei te zetten...)

Maar soit, terugblikken kunnen we altijd, al is het 3 weken geleden.

Week 2 was een moeizame week. Slecht weer, zieke kindjes, en ventje die in t
buitenland zat, zullen daar wel wat mee te maken gehad hebben.

Week 3 ging al weer heel wat vlotter voorbij. Van het moment dat het ook maar droog was,zaten we in de speeltuin, gingen we geitjes eten geven, of maakten we een uitstap naar de 1 of andere plaats. En dan mocht Amelie die week ook nog 3 keer in de petteflet gaan spelen. Met als afsluitern een superBBQ, maar daar volgt uiteraard nog een verslag van. Week 3 was dus voorbij zonder dat we het wisten.

Week 4 is ook al bijna op zijn einde. De nationale feestdag was er nochtans eentje om snel te vergeten. Ventje ziekjes en de hele dag reeeeeegen. Bleikes.
Dinsdag deed het weer al iets beter zijn best, en konden we zelfs even naar de speeltuin gaan.
Woensdag zijn we de hele dag leuke dingen gaan doen met mimi en donderdag was het de grote verjaardagsdag van Pauline. En zo is het alweer vrijdag.

Ik probeer de leukste verslagen nog te bloggen...
En die awards, die komen er ook nog hoor ;)

Geen opmerkingen: