vrijdag 25 juli 2008

Paulines verjaardagsdagje!

Pauline werd gisteren 2 jaar en daar moesten we een mooie dag van maken. Het weer hadden we alvast mee, dus dat was al erg leuk meegenomen. Ventje had verlof genomen, zodat hij mee kon vieren met zijn meiden. (het feestje is pas volgend weekend)

Na eerst lekker uitgeslapen te hebben (jawel ze trekken het nog steeds tot 9 uur!), trok ik nog gauw naar de bakker voor sandwichekes. Pauline en Amelie stonden ondertussen de slingers te bewonderen!

Na een gezellig ontbijtje, mocht Pauline op het dakterras op zoek naar haar cadeautje. Erg lang moest ze natuurlijk niet zoeken, maar ze was er wel erg blij mee (Amelie ook ;). Ze haalden meteen al hun keukenspulletjes uit, en begonnen de tafel te dekken.

Na de tafel even 'verkend' te hebben, trokken we richting Koersel Kapelleke, naar de speeltuin. Ok, die kennen ze ondertussen vanbuiten, maar ze amuseren er zich toch altijd maar. 's Middags hebben we daar ook lekker gepicknickt. Na het eten werd Pauline toch wat zeurderig, en hoewel we gedacht hadden ze vandaag op te houden, ben ik dan toch maar met Pauline terug naar huis te rijden, zodat ze een dutje kon doen (en ik ben solidair met haar geweest :o) Werner en Amelie zijn dan in de speeltuin gebleven, en zo kon Amelie nog eens genieten van individuele aandacht van de papa, wat toch niet zo dikwijls voorvalt, en ik ben er zeker van dat ze daar van genoten heeft.

Na het dutje, zijn we dan de papa en Amelie terug gaan oppikken aan de speeltuin en reden we verder naar Kelchterhoef, waar een mooi buitenpeuterbadje is, en ne zwemvijver. Het glijbaantje in het peuterbadje was een groot succes, en toen gingen we de zwemvijver eens bekijken. Ze vonden dit ge-wel-dig! Pauline vond het een uitdaging om zo diep mogelijk het water in te gaan (is dat hetzelfde meisje dat een maand geleden niet in het diepere zwembad wou in Molenheide?) en Amelie deed het iets voorzichtiger aan, maar vond het ook erg leuk!
Rond 18 u begon Amelie het toch wat fris te krijgen, en hebben we ons terug aangekleed.

Daarna wilden we nog een hapje gaan eten en trokken we richting 'villa Hap' in Eksel. We kenden het nog niet, maar het scheen een heel kindvriendelijk restaurant te zijn, dus wilden we daar wel eens een kijkje gaan nemen.

En kindvriendelijk waren ze zeker, er lag heel veel speelgoed en een mini-speeltuintje buiten was ook aanwezig. Het is een eenvoudig restaurantje, maar de kindjes amuseerden zich wel erg goed. En daar doen we het voor, toch?

Na een lekker en rustig etentje (we hebben geen moment last gehad van de kids, omdat er zoveel speelgoed te ontdekken was); keerden we terug richting huis, want de dag zat erop!

Moe maar tevreden legden we ons jarig meisje haar bedje in!

2 opmerkingen:

inge zei

Oh, super!
Doe jij maar de zoektocht naar kind-vriendelijke restaurantjes, wij volgen wel :o)

Brien zei

nog een late gelukkige verjaardag Pientje