woensdag 16 juli 2008

Teken voor Serafien!

Dit mailtje kreeg in onlangs:

Ik weet het, we mogen ons gelukkig prijzen met onze gelukkige spruiten... Toch mogen we niet blind zijn voor wat kan gebeuren... kindjes kunnen ziek zijn en sterven. Ook voor hen is er gespecialiseerde palliatieve zorg en dat bestaat al jaren... alleen... palliatieve zorg voor kinderen wordt nog steeds niet gesubsideerd en heeft dus geld nodig. Om daar iets aan te veranderen, proberen we 25000 handtekeningen te verzamelen om druk uit te oefenen op de regering. Elke stem telt...

Ik hoop dat iedereen wil tekenen !
(ik heb geweend bij het verhaal van Fien, en heb mijn handtekening toegevoegd...)

2 opmerkingen:

Qwinta zei

Dat moet je geen 2 keer vragen. Ik doe ook mee en zet het nog eens op mijn blog. Hoe meer handtekeningen, hoe beter ;)

Christophe Francken zei

Beste,

Via Google belandde ik op je, overigens mooi opgebouwde, blog. De vzw Serafien bracht me daar. Ik ben blij dat ook jij Serafien ontdekt hebt en er prompt je bezoekers mee hebt aangespoord te tekenen voor dit nobel initiatief.

Mag ik je bij deze uitnodigen om misschien nog wat meer reclame te maken? Wij als educatief theatergezelschap geven op wo 17/12/08 immers een benefietvoorstelling voor Serafien. Onze eigen website en die van de vzw Serafien geven je uitvoerige info.

Heb je nog vragen, suggesties of opmerkingen, dan hoor ik die graag. Indien u niet opgezet bent met deze spontane mail, wil me hiervoor dan verontschuldigen.

Met vriendelijke groeten,
Christophe Francken
www.hetardennenoffensief.be
info@hetardennenoffensief.be