vrijdag 18 juli 2008

opendeur blauwbessenplukkerij

Yep yep, dat heb je dus in ons dorpje. Een blauwbessenplukkerij. Meer nog, er zijn er zelfs 2. Maar 1 van die 2 (net niet diegenen waar ik vroeger ooit eens vakantiewerk heb gedaan ;)) zette vorige zondag zijn deuren open, en aangezien het zonnetje zijn best deed om door de wolken te komen, vertrokken we, samen met Stefan en Inge, naar ginder.

We hebben er een hele mooie wandeling gemaakt. Toen er een huifkar (met paard natuurlijk) kwam aangewandeld, sprongen we gezellig met z'n allen daarop om een toerke te maken. De meisjes waren onder de indruk!

Besjes werden geplukt en geproefd (en terug uitgetuft door Amelie *ahum* en Pauline bleef maar met die besjes in haar handjes rondlopen...) en weides werden bewonderd.

De meisjes amuseerden zich te pletter met Stefan (behalve toen hij zei dat hij Amelie in de beek ging gooien, en Amelie 'lichtjes' in paniek raakte) en Werner en Stefan toonden hun kunstjes met pijl en boog (resultaat: ze raakten niks)

Daarna hebben we nog gezellig eentje gedronken op het terras, en jawel de meisjes waren voorbeeldig, en we zijn (bijna) de hele tijd kunnen blijven zitten.

Een ideaal zondagnamiddaguitstapje!2 opmerkingen:

Anoniem zei

ik wil ook boogschieten :)

stijnie

Boskaboutertjes zei

Fozzie, je hebt een award geplukt!
Kijk maar eens op mijn blogje.